14 de febr. 2016

Nancy mañana de invierno(CAT) La Nancy "mañana de invierno" va arribar a casa el dia 23 de desembre. Un regal d'aniversari dels meus pares. Per fi, avui ha sortit de la caixa.

És una  nina preciosa. El color del cabell i el color dels ulls, són diferents als de la majoria que tinc, entre les que domina cabell ros i ulls blaus.

El tall de cabell, a capes, és també un element distintiu, que l'afavoreix molt.La jaqueta la trobo molt ben teixida i em recorda a una que vaig tenir de petita. Els pantalons són d'estil escocès i acampanats, amb un look molt  de finals dels 70.

Com a complement porta una petita bossa en simil pell  i les botes que emulen les de l'oest són de plàstic.

He fet amb ella alguns divertits muntatges. Espero que us agradin.

He decidit batejar-la com a Skara perquè el seu look em recorda molt uns bells paisatges que vaig visitar l'Agost de 2014. El lloc en concret és Skara Brae, que és un assentament neolític, situat a la Baia de Skaill, a les illes Òrcades, a Escòcia. És un lloc màgic per visitar, la mateixa màgia que em transmet aquesta petita.

Aprofito per desitjar-vos un Feliç Dia de Sant Valentí!!CAST

Nancy "Mañana de Invierno"

Es una muñeca muy especial para mi, porque es el regalo de cumpleaños que me hicieron mis padres en mi último cumpleaños. Lleva en casa desde el 23 de diciembre.
Me gusta mucho la chaquetita de punto blanco que lleva, porque recuerdo que en la adolescencia tuve una igual.

Mi muñeca tiene un bonito corte de pelo y unos ojos preciosos, de color turquesa, que me recuerdan a las esmeraldas. También me encanta su pelo rojizo como el fuego. En la siguiente foto ... se ven las llamas!

Además, esta pequeña me hace recordar las tierras de Escocia, que visité en Agosto de 2014. En el viaje descubrí un sitio fascinante, Skara Brae, un complejo de rocas neolíticas que está en la Bahía de Skaill en la costa oeste de Mainland, la isla más larga de las Órcadas en el archipiélago de Escocia. Es un sitio muy recomendable de visitar y como me gustó tanto, he decidido bautizar a mi muñeca como Skara.

Entre las fotos, he incluido algunos montajes, para hacer la lectura un poco más divertida, como por ejemplo Skara en Londres o hasta en un museo.... ¿Habéis visto que famosa es mi peque? ;)

Aprovecho para desearos a tod@s un feliz Día de San Valentín!!


Nancy "Mañana de Invierno" (Winter morning)
She is very special for me because it's a birthday present from my parents.She's at home until December 23rd (my birthday).

I like her jacket because I had one like this when I was a child. My doll has a beautiful haircut. I like her green-blue eyes like emerald and I love her red-haired because it remembers me the fire. She reminds me of green land as Scotland. There is a fascinating place in Scotland, a place by the sea. The name of that place is Skara Brae, is a stone-built Neolithic settlement, located on the Bay of Skaill on the west coast of Mainland, the largest island in the Orkney archipelago of Scotland. I visited this place in August 2014 so the name I've chosen for my doll is Skara. I've done some photo montages like these that I present you below: my doll in a typical bus from London or in a museum. As you can see... I have a very famous doll  ;)


Finally I wish you to pass a good St. Valentine's Day!!!