28 de març 2016

Happy Easter, Bona Pasqua, Feliz Pascua!!

   Hoy es  lunes de Pascua. En mi tierra es festivo, así que he aprovechado para sacar a una de mis Nancy New "Arco Iris" a buscar huevos de pascua, que están escondidos entre las flores de mi casa. 

Avui es dilluns de Pasqua i,  com que a casa nostra es festiu,  he aprofitat per treure a la meva Nancy New "Arco Iris" a buscar els ous de pasqua, que es troben amagats  entre les flors de casa.

Today is Easter Monday. In my country it is a holiday, so I used to take out of my Nancy New "Rainbow" looking for easter eggs, which are hidden among the flowers of my house.





La meva nineta és una pèl-roja d'ulls verds .... preciosa.

Mi muñequita es una pelirroja de ojos verdes ..... preciosa.

My doll  is a green-eyed redhead ... so beautiful.


El seu nom/ Su nombre es/ Her name is .... Xaira







La meva Xaira ha viscut uns mesos a la seva caixa, però va sortir ahir, coincidint amb l'aniversari d'una nena asturiana molt maca que conec. A més més de guapa, la nena és una excel·lent patinadora. Per aquest motiu, la meva nina portarà el seu nom. 

Mi Xaira ha vivido unos meses en su caja. Salió ayer, coincidiendo con el cumpleaños de una niña asturiana muy guapa que conozco. Además de guapa, la niña es una excelente patinadora. Por ese motivo, mi muñeca llevará su nombre.

My Xaira has lived a few months in its case. He left her case yesterday, the same day as the birthday of a very pretty girl I know from Asturias. In addition to beautiful, it is an excellent skater. For that reason, my doll bears his name.





















Em sento molt feliç!! Soy muy feliz!! I am very happy!!!



Voilà ... tots els que he trobat!!! 

Aquí están todos los que he encontrado!!

Here are all the eggs I've found!!!





Segons la tradició,  avui els padrins regalen als seus fillols  la mona de Pasqua, així que anem a complir amb ella, que si data de com a mínim el segle XV, no podem faltar a la cita. 

Según la tradición,  hoy los padrinos regalan a sus ahijados la mona de Pascuaasí que vamos a cumplir con ella, que si data de como mínimo el siglo XV, no podemos faltar a la cita. 

According to tradition, today the godparents are given to their godchildren the Easter cake, so we will honor the tradition that approximately dates from at least the fifteenth century, we can not miss the appointment. 




Happy Easter!!








11 de març 2016

Marina visita Calella


Hace pocos días llegó a casa una nueva muñeca Pepa, acompañada de 3 hermanas .... y un vestido marinero.

Temps era temps ... va arribar a casa una nova nina Pepa, en companyia de 3 germanes ... i un vestidet mariner.

A few days ago came home this Pepa doll. He arrived in the company of three sisters and a sailor dress.






Jo soc una dona d'anima marinera, així que la vaig dur a gaudir de la platja i del passeig marítim de Calella


Yo soy una mujer de alma marinera, así que la lleve a disfrutar de la playa y el paseo marítimo de Calella.


I am a woman with a sailor spirit so I took a walk along the beach of Calella









En veure-la a la vora del mar, al costat de les barques dels pescadors i amb aquell vestidet, vaig pensar: "Marina serà el seu nom"

Al verla en la orilla del mar, junto a las barcas de pescadores y con ese vestidito, pensé: "Marina será su nombre"

Seeing her near the sea, in front of the fishing boats and with that dress, I thought, "Marina is her name"

































 


Després del passeig per la platja, vam continuar pel passeig marítim entre romàntics arbres plataners, que ara es troben sense fulles. Vam seure una estona a descansar al costat del monument a la sardana.

Tras el paseo por la playa, seguimos por el paseo marítimo, sembrado de románticos plataneros, que ahora se encuentran sin hojas, y nos sentamos un rato a descansar junto al monumento a la sardana.

After the walk along the beach, we continue along the promenade, between romantic trees, which are now leafless, and we sat down for a while to rest next to the monument to the sardana.    
















Calella és una població turística que visito amb freqüència, especialment quan hi ha pocs turistes. M'encanta passejar per la platja, .... visitar el far ... 

Calella es una localidad turística que visito con frecuencia, especialmente cuando hay pocos turistas. Me encanta pasear por su playa, ...visitar el faro, ...

Calella is a tourist town that I visit frequently, especially when there are few tourists. I love walking by the beach, ...visit the lighthouse, ...











veure els primers raigs de sol, fent carícies al mar,

contemplar los primeros rayos de sol acariciando el mar,

see the first sunbeams caressing the sea,







... i rebre l'energia de les onades quan s'estavellen a les roques. 

... y recibir la energía de esas olas  que se estrellan contra las rocas.

... and receive energy from those waves crashing against the rocks.








I després del passeig tornem a casa.

Y tras el paseo regresamos a casa.

And after the ride we must back home.







I això és tot per avui. Acaba la visita guiada a Calella que la Marina ens ha ofert. Espero que us hagi agradat. Fins aviat!

Y esto es todo por hoy. Espero que os haya gustado la visita guiada a Calella que Marina nos ha ofrecido. Hasta pronto!!

And that's all for today. I hope you enjoyed the tour of Calella Marina has offered you. See you soon!